links


Tips en Links

Op deze pagina vindt u interessante links en tips op het gebied van zeilen en de diverse landen waar wij jachten verhuren.

Tips om u goed voor te bereiden op uw zeilvakantie zodat u straks heerlijk vakantie kunt houden zonder u zorgen te maken.

Tickets

Daarnaast willen wij u graag helpen met het vinden van een vliegticket naar uw bestemming.

Zoek de beste tickets naar uw bestemming (handige kaart) 

Overzicht van de bestemmingen van alle low cost maatschappijen

Wij werken samen met een travecounsellor die tickets en aanvullende accomodatie voor u kan boeken onder SGR voorwaarden. Neem contact met ons op als u daar interessse in heeft.

Voorbereiding op uw zeilvakantie met onze Check in en out

Wat er van u wordt verwacht bij aankomst als u een jacht heeft gehuurd leest u in dit document. Ook vindt u hier een checklist waarop u uw schip moet controleren voor vertrek, welke veiligheidsmiddelen aan boord zijn en zaken die voor u van belang zijn om mee te nemen. Het is dan ook aan te raden dit document uit te printen en mee te nemen.

Ga naar de Check in en Check out lijst

Wat moet ik meenemen op een zeilvakantie?

Wij hebben een aantal belangrijke zaken voor u op een rij gezet die handig zijn om mee te nemen, u kunt dit document ook als paklijst bij de hand houden als u uw reistas gaat inpakken. Ga naar de paklijst

Benodigde vaarbewijzen

Let op! Wilt u zelfstandig of in flottielje gaan zeilen in Griekenland, Turkije, Kroatië, Italië of in de andere landen dan moet ten minste één van de opvarende een vaarbewijs2 of ICC kunnen overleggen.

Informatie over vaarbewijzen en het ICC vindt u op de website van het  CBR 


Meest gestelde vragen

Hier vindt je antwoorden op al je vragen mbt je zeilvakantie

Awesome Place
Awesome Place
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline