Istrië
Land
Gebied
Gemakkelijk met de auto bereikbaar
Mooie ankerbaaien
Niet te moeilijk zeilgebied
Familie zeilgebied

Zeilen in Kroatië vanuit Istrië

Dit prachtige vaargebied biedt het beste van Kroatië; een combinatie van bruisende steden met een boeiend cultureel erfgoed en onbewoonde eilanden en prachtige baaien. In verhouding is het er rustiger dan in Dalmatie.

Hier hebben we een aantal basissen: Portoroz (in Slovenië), Pula en Rovinj.

Portorez is gemakkelijk te bereiken van het vliegveld van Triest.
U kunt Pula ook in de zomer bereiken met een regelmatige hydrofoil service vanuit Venetië wat de reis gemakkelijk en leuk maakt.

Pula

Dit is een super hippe stad waar veel te beleven is. Daarom starten vele zeilvakanties in Pula.

De zeil mogelijkheden enorm met tal van anker baaien, eilanden in het oosten, zoals Cres, Losinj, Krk, Rab en Silba - allemaal heel anders en prachtig. Op een twee weekse charter vanuit Pula, kunt u kiezen om verder weg te zeilen naar het Zuiden tot het spectaculaire en serene Kornati Nationale Park of zelfs op de populaire eilanden Hvar en Korcula.

Onze basis op Pula biedt een scala aan zeiljachten van 32 tot 47 voet. De basis ligt op slechts 15 minuten rijden van Pula luchthaven naar Marina Veruda. Het is een moderne jachthaven met goede faciliteiten; een aantal bars en restaurants, douches en een supermarkt. Tevens beoordeelt als meest populaire jachthaven in Noord-Kroatië.

 

[14.16/45.02/6.00]

 

Zeilvakantie in Kroatie

Het volgende filmpje geeft nog beter weer hoe je in Kroatie kunt genieten van je zeilvakantie!Yachting is het handelsmerk van Kroatië over de hele wereld. Met zijn talrijke goed uitgeruste jachthavens en honderden havens, natuurlijke kreken en baaien op de eilanden en langs de kust. De Adriatische kust van Kroatië is een must voor alle zeil liefhebbers. De eenzame en onbewoonde plaatsen en eilandjes, de schoonheid en de sereniteit van de ongerepte natuur, zijn een waar paradijs voor bezoekende zeilers.

De kust en de eilanden van Kroatië zijn een paradijs voor de zeiler met tal van goede jachthavens en havens gelegen op prettige afstanden in het vaargebied. Bekend als de Kust van Duizend Eilanden is de Dalmatische kust van Kroatië een parel voor de zeiler. Niet alleen een prachtig landschap om elke hoek, maar ook prachtige Venetiaanse architectuur in de meeste steden gelegen op het eiland of het vasteland.

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Familie van Mourik
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline