Gocek en Fethiye

Zeilen in de baai van Gocek en Fethiye

Onze basis in Gocek ligt geweldig beschut in een grote natuurlijke baai. In Gocek kunt u 5 jachthavens vinden en de Turken noemen het ook wel het St Tropez van Turkije. Toch blijft Gocek ook typisch Turks. De stad biedt alle faciliteiten die u zich wenst om inkopen te doen voor een heerlijke zeilweek. Verder zijn er talloze restaurants te vinden waar men heerlijk kan genieten van de Turkse keuken. De moderne haven van Fethiye is ook een heel goed uitgangspunt voor een heerlijke zeilvakantie. Vanaf de haven loopt u in enkele minuten naar de stad.

vele kleine baaitjes met prive restaurant
Heel beschut varen in de baai
Mooie natuur
elke dag vers gebakken Turks brood

Geniet van een ontspannen zeilvakantie in de beschutte Golf van Fethiye en Gocek.

Als je wilt kun je een week zeilen in de golf van Fethiye en iedere dag een nieuwe plek om te overnachten vinden met weer een ander fantastisch restaurantje. De afstanden tussen de verschillende baaitjes zijn minimaal maar je kunt heerlijk beschut zeilen en een anker stop maken en dan het volgende verborgen pareltje op zoeken.

Klik hier om meer te lezen van de historie van de baai en een beschrijving van de mooie baaien!

Wij hebben zelf 6 jaar de flottielje in Turkije begeleidt, vanuit Gocek en kunnen u alles vertellen over dit fantastische vaargebied.

Zeil ervaring en vaarbewijs nodig om te zeilen in Turkije

Ook in Turkije heb je tegenwoordig een vaarbewijs nodig als je zelfstandig gaat zeilen. En ook als je wilt deelnemen aan de flottielje.

Het is ook mogelijk een schipper in te huren op uw jacht. De schipper kent het gebied heel goed en kan u de mooiste plekken laten zien.


[29.00/36.64/8.00]

 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Herma
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline