Tortola en BVI's
Land
Gebied
Goed georganiseerd zeilgebied
Zeer behulpvaardige havenmeesters
Prachtig warm zeilweer in de winter
Mooie natuur

Rustige passaatwinden

Als u nog nooit in de Britse Maagden eilanden hebt gezeild dan bent u toe aan een warm onthaal. U treft er witte zandstranden, rustige passaatwinden; warm, kristalhelder water; en vriendelijke mensen waar u ook heen gaat aan. Als u dit paradijs eiland al eerder hebt bezocht kom dan om herinneringen op te halen en nieuwe ontdekkingen te doen. Het is de hemel voor de zeilers, en een ideale manier om het koude en vochtige Noord Europa te ontvluchten.

Zeilen in de BVI

de Britse Maagdeneilanden zijn uitstekend geschikt voor een zeilvakantie met meer dan 60 ongerepte eilanden, eilandjes en cays.

Veel van onze schepen zijn uitstekend uitgerust om te duiken van de brede zwemplateau’s en hebben doorloop spiegels. Wij kunnen ook een schipper/hostess voor u verzorgen om dit onderwater paradijs beter te ontdekken. De Britse Maagden eilanden zijn bekend om zijn oorspronkelijke koraalriffen met een overvloed aan tropische vissen. Voor de wrakduikers is er een waar paradijs met een post schip dat hier honderd jaar geleden is gezonken

Ook voor minder ervaren zeilers

De Britse Maagden eilanden worden door velen beschouwd als de perfecte bestemming voor zeilers die voor het eerst een schip huren, met zijn kalme zee, constante passaatwinden en navigatie op het zicht. Ervaren zeilers zullen ook de rijkdom ervaren om verschillende eilanden te bezoeken inclusief het koraal eiland Anegada. Er bevinden zich honderden ankerplaatsen om te ontdekken in de BVI. De routebeschrijving is slechts een voorbeeld van de plaatsen die u onderweg kunt ontdekken. Mooring boeien om aan te overnachten zijn op veel plaatsen beschikbaar en er zijn veel aantrekkelijke strandbars en restaurants rond de eilanden.

We raden de ’Cruising Guide to the Virgin Islands’ aan als een goede uitgave om een trip te plannen voor uw aankomst. Dit boek biedt luchtfoto’s van al de ankerplaatsen aan, uitvoerige informatie over restaurants en walfaciliteiten als ook een uitvouwbare kaart waar u uw trip op kunt intekenen en als souvenir kunt bewaren. U treft een naslag exemplaar aan op uw schip en  kunt ook een exemplaar op onze basis kopen.

Probeer om hier twee weken heen te komen. Tortola bereiken is niet eenvoudig en u moet meestal een maal overstappen, vaak in Antigua. 

[-64.82/18.14/6.00]

 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Pieter, Michele & Sarah
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline