Belize
Land
Gebied
Witte stranden
Caribische temperaturen
Fantastisch snorkelen en duiken
Winterbestemming

Caribische parel

Belize wordt wel de Caribische parel in Midden-Amerika genoemd en is het kleinste land van Midden- Amerika. Belize is nog redelijk onbekend voor veel reizigers. Op het gebied van toerisme zal hier op korte termijn verandering in komen, want de natuur doet door de vele witte stranden Caribisch aan. Ook de temperaturen zijn vergelijkbaar met het Caribische gebied. 

Zeilen in Belize, de thuishaven van het op één na langste koraalrif ter wereld, Belize is nog echt een onbedorven plek.

Thuisbasis van het langste barrière rif op het Westelijke halfrond en het op een na grootste van de wereld biedt Belize fantastisch zeilen in rustig water, scuba duiken, snorkelen, vissen, kajakken, vogel en wild leven observatie, ruines van de Maya’s en meer.

Het rif beschermt eveneens de uitgestrekte, ongerepte stranden van Belize voor het genot van zwemmers en zonaanbidders. 

Zeilen en duiken in Belize

De aantrekkingskracht is niet alleen het uitstekende zeilen binnen het koraalrif maar er zijn nog een heleboel andere mogelijkheden. Het scuba duiken is een van de beste van de wereld; er zijn prachtige nog in perfecte staat verkerende overblijfselen van de oude Maya cultuur, ruines uit de 2e tot 9e eeuw. De stranden zijn net zo mooi als die u elders vindt en het land heeft enkele van de mooiste luxueuze hotel complexen van de wereld.

Met ongeveer 40 charter jachten in het hele land en meer dan 175 riffen om te ontdekken is Belize een waar onbedorven toevluchtsoord. Wij hebben twee basissen, een in het Noorden in San Pedro en een in het Zuiden in Placencia en kunnen daardoor een grote keus aan routemogelijkheden aanbieden.

Voor een ieder die van zon, natuur, avontuur, sport of archeologie houdt is Belize een prima vakantieland.

 

[-87.22/17.39/4.00]

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Hein
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline