Turkije
Land
Gebied

Zeilen in Turkije, westroute  vanuit de Fethiye baai en

Oostroute in de Fethiye baai.


Oostroute

Dag 1 Aankomst in Gocek, kennismaking met schip en flottielje leiding en boodschappen doen. ’s-Avonds gezellig eten in een restaurant.

Dag 2 Boynuz Buku, Een mooie zeiltocht langs diverse eilandjes van ongeveer 15 mijl. Boynuz Buku ligt in een goed beschutte baai. We eten gezellig in de tuin van het restaurant. Op plm. 45 min. wandelen vinden wij een kleine waterval. Mogelijkheid tot watersport in de baai.

Dag 3. Karacaören, we zeilen eerst tussen de eilanden door en varen dan de baai uit. Een heerlijke zeiltocht van 20 mijl. We liggen aan moorings en het restaurant helpt ons met het afmeren. Vanaf het restaurant kunt u een mooie wandeling maken met een prachtig uitzicht over de baai.

Dag 4 Kapi Creek, eerst kunnen de cultuurliefhebbers nog een bezoek brengen aan het nabij gelegen eiland Gemiler waar nog veel mooie ruines te bekijken zijn. Of een tochtje langs het beroemde Olü Deniz strand. Vervolgens zeilen wej naar Kapi Creek, een afstand van 15 mijl.

Dag 5 Fethiye, een levendig plaats in de Fethiye baai. We varen eerst nog naar een mooie baai waar we kunnen zwemmen en lunchen en komen in de middag aan in Fethiye. We meren af in de marina. Fethiye biedt volop mogelijkheden tot inkopen doen.

Dag 6 Cold water bay, nog een flinke zeiltocht naar buiten, ongeveer 25 mijl. Het uitzicht vanuit het restaurant is adembenemend. Op plm. 45 min. lopen vindt u het oude verlaten dorp Kayaköy. 

Dag 7 Gocek, we varen terug naar de basis. ’s-Avonds eten we in een gezellig restaurant aan de boulevard.

© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline