Klassiek megajacht 2

Gegevens & feiten van klassiek zeiljacht 2

Alle 9 hutten zijn uitgerust met individueel regelbare airconditioning. Daarbij hebben de hutten ieder de naam van een klassiek jacht.

Indeling schip 2

 

Hutten Categorie A:
6 hutten: "Endeavour", "Mariquita", "Eleonora", "Lethantia", "Altair", "Orion", ieder met een oppervlakte van ca. 11 m² , uitgerust met een tweepersoonsbed, badkamer met douchecabine (90 x 90 ), toilet en wastafel. 

Hut A op schip 2
 

Hutten Categorie B:
3 hutten: "Aun", "Sposa", "Anitra", iedermet een oppervlakte van ca. 8 m², twee met stapelbedden, een met een tweepersoonsbed, ieder met een eigen natte cel. 

Hut B schip 2
 

 

Technische feiten

2 Mast-zeilschoener, zeiloppervlak 556 m², romplengte 38 m, breedte 8,20 m, diepgang 3,80 m, gewicht 160, Motor MAN 400 PK.

Dit schip vaart onder nederlandse vlag, thuishaven is Rotterdam. Classificering Commercial Cruising Vessel/CCV.

Aan dek

Groot teakhouten dek, veel ruimte om te zonnebaden, aan de achterzijde eetmogelijkheid voor 20 gasten onder een groot zonnedak.

Dekhuis met roer en kleine bar. Aan de zijkant een ladder om te zwemmen en van boord te gaan. 2 Rubberboten met 15 en 40 pk.

 

Onder dek

10 Tweepersoonshutten voor maximaal 20 gasten (verhuurt worden max 9 tweepersoonshutten voor max. 18 gasten.

Keuken: Early Bird Breakfast, ontbijtbuffet, lunch, 's middags koffie/thee met gebak, diner. Eenmaal per week Captains dinner.

Beneden een grote ruimte voor eetmogelijkheiden en voor vergaderingen  (meer dan 20 personen). Boord bibliotheek, spelletjes, radio, CD, DVD, plasma-tv, whiteboard.

 

Uitrusting / veiligheid

Het schip is voorzien van allen moderne veiligheidsnormen Radar-, navigatie- en veiligheidsuitrusting, twee generatoren, boegschroef en elektronische oprolbare zeilen garanderen een hoge standaard. Dit schip is geclassificeerd als een klein passagiersschip en ingeschreven in het Internationaal Register of Shipping

© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline