klassiek megajacht 1

Alles over klassiek zeiljacht 1

Dit schip is uitgerust met 13 hutten (allemaal met eigen badkamer inclusief douchecabine , toilet en wastafel). - 1 Master hut van ca. 13 m², 10 Deluxe hutten van ca. 11,5 m² met een variabele bedden opstelling (een-, twee- of een familiebed) en 2 Long hutten à ca. 10 m² met tweepersoonsbedden van 2,10 m. De details vindt u in het cabine-plan. Een 8-koppige bemanning zorgt ervoor dat de maximaal 26 gasten niets te kort komt.

Gegevens & feiten 

Net als het andere schip vaart dit schip ook onder de nederlandse vlag en onder de CCV-Code (Commercial Cruising Vessel). Het is een 2-Mast-Ketch, zeiloppervlak ca. 1.050 m².

Met een romplengte van 54 m en een breedte van 9,70 m is ze groter als schip 1. De plattegrond laat zien dat we wederom voor een groot dekoppervlak hebben gezorgd. De voortgang van de bouw is gedocumenteerd in een aparte paragraaf, en bijbehorende fotogalerij.

Aan de achterzijde is er naast het roer en stoelen op het achterdek ook een salon met bar voor alle gasten. Er is geen salon benedendeks . De toegang tot de gasten hutten is via een tweede ingang te bereiken waar ook het "pilothouse" is ondergebracht.

indeling schip 1
 

De luxe cabins

2 bed cabin 3 bed cabindouble bed cabin
 

Master en Long cabin

long bed cabinmaster cabin
Master Cabin ca. 13 m²

 

 
 
© 2024 ZonnigeZeilVakanties - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline